donderdag 23 augustus 2012

Servies

Ohhh, ik ben zo blij!!!!!
Al eeuwen ben ik op zoek naar leuk (en bij elkaar passend) servies om zo'n hippe etagere van servies te maken.

Ik heb ik weet niet hoeveel winkels, rommelmarkten, tweehands shoppies en webwinkels afgestruind op zoek naar dat ene leuke bordje, bekertje, kommetje voor de etagere die ik in mijn hoofd had. Maar zoals dat dan altijd gaat, zag ik een leuk servies, waren er maar 2 verschillende maten borden (en ik wil er natuurlijk 3) of het kopje was te klein of het kommetje te groot, de kleur te wit of juist weer te creme, enfin, je snapt wat ik bedoel.

En net, toen ik eigenlijk de hoop al een beetje had opgegeven dat ik ooit nog eens zou slagen, liep ik er vandaag, bij de Blokker notabene gewoon tegenaan.

Moet je nu kijken, is het niet snoezig! Ik ben helemaal verliefd!


Dit wordt straks uiteindelijk hoe de etagere eruit komt te zien. Ik moet hem alleen nog verlijmen.
Ohh ik ben echt heel blij :-)

4 opmerkingen:

 1. leuk idee! ik vind het serviesbij de Xenos heel erg leuk, maar om daar nou een heel servies van aan te schaffen...maar dit dan wel heel erg leuk!
  Groetjes Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is zoooooooooooooo leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja zo gaaf dit!! Ik heb een serviesetagerè voor mijn verjaardag gekregen van mijn schoonzusje. Zij haalt bij de kringloop allerlei leuk serviesgoed, lijmt het en spuit het geheel vervolgens in een leuk kleurtje met zo'n bus spuitverf van de bouwmarkt! Ik heb een paarse gekregen, helemaal passend bij mijn interieur en het staat super! Dat is natuurlijk ook nog een (betaalbare!) mogelijkheid als je geen 'passend' servies kunt vinden. Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie wel!!!

  @Henny, Daar hebben ze inderdaad ook erg leuk servies, alleen niet de kleuren die het leukste in ons huis passen. Ik wil al heel lang een echt mooi servies sparen, maar kon ook dat niet vinden. Een tijdje geleden zag ik echter het servies van Oilily bij Douwe Egberts en was gelijk verkocht. Alleen is het best prijzig en vond ik het zonde om dat te verlijmen en er een etagere van te maken.

  @Maddy, dat is idd ook nog een heel leuk idee. Die ga ik onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen