dinsdag 8 november 2011

November

Jeetje, het is alweer november. Start van de feestjestijd in huize Jonkies.
Donderdag is mijn dochter jarig, de dag voor Sint mijn zoon en de dag voor Kerst manlief, drukke, maar gezellige maanden dus.

De afgelopen week ben ik druk bezig geweest met het voorbereiden van het feestje van Anne. Omdat ze net zo creatief is als haar moeder, gaan we (hoe kan het ook anders) lekker knutselen.

We gaan beginnen met het verven en versieren van een sieradenboom, waar de meiden al hun sieraden aan kunnen ophangen en terwijl deze drogen een wraparmband maken.
Volgens mij heb ik inmiddels alles in huis en kan ik morgenochtend, terwijl ze op school zit beginnen met het versieren.

Hier vond ik een ontzettend leuke beschrijving voor het maken van hartjesslingers. Supermakkelijk en superverslavend. Daar hangen er morgen dus een paar van hier in huis.

Verder heb ik wat vogeltjes, vogelhuisjes en hartjes gemaakt. De hartjes zijn gevouwen (een beetje origami) en de vogeltjes en huisjes geknipt, met een gezellig knijpertje heb ik ze opgehangen en voila, een vrolijke en originele slinger. De figuurtjes heb ik geknipt van de behangvoorbeelden die je bij de verschillende bouwmarkten zo kunt meenemen.

Verder heb ik de afgelopen tijd niet stilgezeten.
Voor zoonlief heb ik het groene varken gehaakt van Angry Birds.


een aantal cadeauzakjes in diverse kleuren


en een aantal sleutelhangersGeen opmerkingen:

Een reactie posten