donderdag 18 augustus 2011

Niet stilgezeten


'T is alweer even geleden, maar heb toch niet stilgezeten.

Ruim voor de vakantie heb ik Anne haar haarknipjesbord afgemaakt. Pff eindelijk. Het was niet eens zoveel werk, maar ik bleef het maar vooruit schuiven omdat ik niet kon beslissen hoe ik hem af wilde maken.

Dit is hem dan. Ze is er super blij mee. Daar doen we het voor!

  De kids vonden het dit jaar leuk als ik zelf een afscheidscadeautje voor de juffen zou maken. De doosjes heb ik ook zelf gemaakt, met hulp van het tijdschrift Kadoosjes. Best goed gelukt zo voor de eerste keer. Voor Daan zijn juffen heb ik een lintjessleutelhanger gemaakt en voor die van Anne een armbandje met bedeltjes.
 Surfend op het web kwam ik nog een leuke beschrijving tegen van deze waxinelichtjes. Helaas weet ik niet meer van wie het idee was maar het idee is heel simpel en geeft een superleuk effect.
Kies een mooi of kleurrijk servet uit en knip deze op de maat van je glazen pot. Verwijder voorzichtig de onderste witte laagjes.  Smeer het glazen potje voorzichtig in met een DUN laagje lijm. Plaats het uitgeknipte stuk servet op de glazen pot en strijk heel voorzichtig met het kwastje met servettenlijm over het servet. Echt heel voorzichtig, het servet kan heel snel scheuren.  Laat goed drogen. Als je de potjes wilt ophangen, draai je een ijzerdraadje onder de rand van de pot.
Stop een waxinelichtje in de potjes en ze staan supergezellig op de tuintafel tijdens een feestje.Geen opmerkingen:

Een reactie posten