zondag 6 mei 2012

Letters pimpen en hartjes

De laatste tijd ben ik niet meer zoveel bezig met haken, maar juist weer wel met het (her)ontdekken van (oude en nieuwe) hobby's, waaronder bijvoorbeeld Decopatch.

Jeetje, wat is dat leuk en ontspannen (maar zeker ook verslavend) om te doen zeg.

Gisteravond kwam mijn zus gezellig freubelen.
Ik heb mijn decopatch vogelhuisjes afgemaakt (foto volgt) en eindelijk de houten letters die ik al eeuwen in m'n bezit heb gepimpt met o.a. restanten van ons nieuwe behang. Ze zijn echt waanzinnig goed gelukt, ik ben er zo blij mee.


En het is heel makkelijk. Spuit eerst de houten letters wit, zodat ze ook aan de achterkant netjes zijn afgewerkt. Spray het papier (in mijn geval behang) aan de achterzijde in met spuitlijm en druk de letters erop (let erop dat je de juiste zijde van je houten letter op het papier plakt).  Als dit droog is, snijd je het papier rondom de letters weg en versier je ze met strikjes, bedels, knopen, lintjes, wat je  maar wilt.
Zuslief  is sinds kort helemaal into scrapbook en heeft drie mooie bladen voor het scrapbook van haar zoon gemaakt.


Nu het nieuwe behang er grotendeels op zit, kon ik ook eindelijk mijn hartjestak weer ophangen.
Dat is ook echt een verslaving van mij. Hartjes verzamelen.  Het was de bedoeling dat de gepimpte letters ook in de tak komen te hangen, maar daar twijfel ik nu weer aan. Ze staan nu ook wel erg leuk.


Oh ja en vrijdag ga ik samen met een lief vriendinnetje, als verjaarscadeau voor haar, cupcakes van zeep maken. Helemaal zin in! Als we zijn geweest, volgen er natuurlijk foto's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten